”Asiantunteva palvelu, kilpailukykyinen hinta”

Laitteitamme on monissa kohteissa omakotitaloista aina teollisuuden suurimpiin järjestelmiin. Tällä sivulla olemme esitelleet muutamia työstämistämme kohteista, sekä asiakkailtamme saatua palautetta.

Omakotitalot

Turku, Kosonen


Oman kaivon suodatus suoritettiin Kososen perheen omakotitaloon, jossa kaksi erillistä kohdetta. Esitimme kysymyksiä tehdystä projektista, ja saimme seuraavia vastauksia:

  1. K: Mikä epäilytti/arvelutti, kun mietit tuotteiden tilaamista Pirkanmaan Vedenkäsittelyltä? V: Ei oikeastaan mikään, asiantunteva myyjä osasi selittää laitteen toimintaperiaatteen selkeästi.
  2. K: Kun sitten teit päätöksen tilata, millaiset olivat tulokset? V: Tulokset olivat hyviä. Vesi maistuu hyvälle ja tyytyväisiä ollaan!
  3. K: Mistä asiasta Pirkanmaan Vedenkäsittelyn tuotteissa tai palveluissa erityisesti pidit? V: Laitteen koko ja hyvät ohjeet – ja muutenkin hyvä palvelu.
  4. K: Mitkä ovat kolme muuta etua, jotka sait tilatessasi Pirkanmaan Vedenkäsittelyltä? V: Pitkä huoltoväli,kilpailukykyinen hinta, edullinen vesinäyte.
  5. K: Suosittelisitko Hannua/Pirkanmaan Vedenkäsittelyä muille? Jos suosittelisit, niin miksi? V: Asiantunteva palvelu, kilpailukykyinen hinta.

Mikko Kosonen, Turku

Ulvila, Ahomäki


Kohteena oli Ulvilassa sijaitseva omakotitalo, johon tulee kaupungin vesi. Teimme putkistoon kalkkisuodatuksen. Tässä asiakkaan kertomaa ennen ja jälkeen projektin:

  • Alkutilanne: ”Pahimmat paikat olivat pesualtaat/hanat, joiden vesisihdit olivat tukossa jatkuvasti. Myös kahvinkeittimen vesisäiliöön oli kertynyt paljon kalkkia (moccamasterin hopea liuska). Tietysti suihkukoppikin oli kalkkipisaroita täynnä, jos lattian jätti vetämättä lastalla.”
  • Suodatuksen uudistamisen jälkeen: ”Pesualtaat eivät ole enää keränneet läheskään yhtä paljon kalkkia tai ei ollenkaan sitä valkoista kittiä – ja kahvinkeitin on pysynyt kuin uutena! Vesi on mielestäni pehmeämmän tuntuista kun käy suihkussa. Vaihdatutan vielä hanat tämän vuoden puolella uusiin. Mielestäni olen tehnyt hyvän hankinnan…puhutaan tärkeästä asiasta kun asia koskee asunnon vesikalusteita.”

Mika Ahomäki, Ulvila

 

Ota yhteyttä!

Aluekohtaisesti lisätietoa: Ota yhteyttä.